Telefoonnummer

+31 6 42 42 10 14

E-mail

info@hazen-betonboringen.nl

Adres

Weena 690, 3012CN Rotterdam

Betonboringen Hoek van Holland

Betonboorder regio Hoek van Holland

Voor het verrichten van boorwerkzaamheden bent u bij Hazen Betonboringen regio Hoek van Holland aan het juiste adres. Wij kunnen met onze standaarduitrusting tot en met Ø200 boren. Uiteraard kunnen wij ook grotere diameters boren en verschillende dieptes.

We kunnen ook droogboren met stofafzuiging op plaatsen waar absoluut geen water gebruikt mag worden. Voor bedrijven en particulier zijn wij de #1 betonboorder keuze in de regio!

Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Betonzagen Hoek van Holland

Ook voor Betonzaag werkzaamheden kan u bij ons aankloppen. We kunnen met onze standaarduitrusting zagen in beton en steen met de elektrische handzaagmachine tot een diepte van 25 centimeter. Bondig zagen kunnen we ook net als droog zagen in steen met stofafzuiging.

Wij zagen in wanden voor bijvoorbeeld deur-/raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water of stof beperkende maatregelen.

In vloeren zagen wij bijvoorbeeld trapgaten, convectorputten, ventilatiekanalen, dilatatie voegen, kruipluiken, liftsparingen of lichtkoepels.

Wij staan zowel voor bedrijven en particulieren klaar voor uw betonzaag werkzaamheden in de regio Hoek van Holland

Diensten regio Hoek van Holland

Ook staan wij u graag te hulp bij de volgende diensten

Precisiesloop

Voor sloopwerken bent u bij ons ook op het juiste adres. Denk aan het verwijderen van  betonnen vloeren- en of wanden of tegels verwijderen uit de badkamer. Afvoer van puin behoort tot de mogelijkheden.

 
Bevestigen

Wij zijn ook gespecialiseerd in het verlijmen van ankers of stekken, met gebruik van hoogwaardige Hilti-producten zoals HIT-RE500 en HIT-HY200, voor optimale hechting en duurzaamheid in bouwconstructies.

Frezen

Frezen in beton of steen in ruwbouw, nieuwbouw of bewoonde situaties is wat we graag doen en we ruimen netjes na elke klus alles op. We werken met verschillende technieken (droog of nat).

Waarom Hazen betonboringen?

Hazen Betonboringen regio Hoek van Holland, is uw deskundige partner voor precisiewerkzaamheden zoals betonboren en betonzagen. Met geavanceerde technieken en state-of-the-art apparatuur, zoals diamantboortechnologie, bieden wij maatwerkoplossingen voor elke uitdaging in beton. Onze diensten omvatten het boren van gaten voor leidingen, ventilatiesystemen en ankerpunten, evenals het zagen van openingen in betonvloeren en muren voor installatie en renovatieprojecten. 

Ons team van ervaren professionals zorgt voor minimale overlast en maximale efficiëntie, waarbij nauwkeurigheid en veiligheid voorop staan. Hazen Betonboringen staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, of het nu gaat om een groot bouwproject of een kleine aanpassing in uw woning. Kies voor Hazen Betonboringen, waar vakmanschap en moderne technologie samenkomen voor het beste resultaat in betonboren en betonzagen.

Contact regio Hoek van Holland

Hieronder vind u ons contact formulier

Contact formulier

+31 6 42 42 10 14

Ook via telefoon bereikbaar