Telefoonnummer

+31 6 42 42 10 14

E-mail

info@hazen-betonboringen.nl

Adres

Weena 690, 3012CN Rotterdam

Onze Diensten

Hazen Betonboringen

Boren in Beton

Voor het verrichten van boorwerkzaamheden bent u bij Hazen Betonboringen aan het juiste adres. Wij kunnen met onze standaarduitrusting tot en met Ø252mm boren.

Uiteraard boren we ook grotere diameters.

We kunnen ook droog boren met speciale machines i.c.m stofafzuiging op plaatsen waar absoluut geen water gebruikt mag worden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken

 

Zagen in Beton

We kunnen met onze standaarduitrusting zagen in beton en steen met de elektrische handzaagmachine tot een diepte van 30 centimeter.

Wij zagen in wanden voor bijvoorbeeld deur-/raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water of stof beperkende maatregelen.

In vloeren zagen wij bijvoorbeeld trapgaten, convectorputten, ventilatiekanalen, dilatatie voegen, kruipluiken, liftsparingen of lichtkoepel.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om een afspraak te maken.

Hazen Betonboringen
Diensten

Ook staan wij u graag te hulp bij de volgende diensten

Precisiesloop

Voor precisiesloop bent u bij ons op het goede adres. Voor het verwijderen van bijvoorbeeld betonnen vloeren- en of wanden of gewoon tegels verwijderen uit de badkamer. Het afvoeren van het puin hoort tot de mogelijkheden.

Hazen Betonboringen
Chemisch verankeren

Ankers of stekken verlijmen doen we ook. We maken bijvoorbeeld gebruik van Hilti HIT-RE500 en HIT-HY200.

 
 
Hazen Betonboringen
Frezen

We hebben verschillende technieken (droog of nat) voor elke situatie wel een machine. Frezen van sleuven in beton of steen op ruwbouw, nieuwbouw of in bewoonde situaties is wat we graag doen en we ruimen netjes na elke klus alles op.

 

Bent u geintresseerd? of heeft u vragen, twijfel niet om contact op te nemen!